Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Hefbrug Boskoop Weer open vanaf 21 November
  • Datum: 12-10-2019

Sinds donderdag 10 oktober is de Hefbrug in Boskoop onverwacht voor onbepaalde tijd gesloten. Vanaf donderdag 21 November is de brug weer voor alle verkeer open.
Deze Hefbrug verbindt Oost en West Boskoop met elkaar en is een belangrijke verkeersader voor het (sluip)verkeer door het groene hart.

Ons bedrijf ligt langs de Zijde, en dat is een hoofdweg die onderdeel is van deze route. Als bedrijf zijn we normaal bereikbaar, maar houdt u tijdens het maken van een route naar ons bedrijf rekening met het feit dat u de Boskoopse Hefbrug niet opneemt in deze route.

Vanuit het westen (Zoetermeer, Hazerswoude, Leiden en Den Haag) zijn we goed bereikbaar. Vanuit die richting zijn er geen beperkingen.

Vanuit het Oosten (Bodegraven, Utrecht, Gouda en Deels ook Alphen aan den Rijn en Waddinxveen) moet u opletten dat u een route kiest waarbij u al op tijd aan de westkant van Boskoop terechtkomt. Er worden in de regio ook op veel plekken omleidingsroutes aangegeven, houdt dan altijd Boskoop-West aan om bij ons bedrijf uit te komen.

Voor meer informatie, kopieer de url hieronder en plaats deze bovenin uw internetbrowser (Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox of welk ander programma u ook gebruikt om het internet te bekijken.)

https://www.zuid-holland.nl/actueel/nieuws/oktober-2019/hefbrug-boskoop/