Inloggen

Gegevens
Bevestigen

 Winkelmandje

Uw mandje is leeg

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

 

 

 

 

Zoek op plantnaam
 

Nieuws

<< terug naar index

  • Seizoenshandel Vollegrond vanaf begin November
  • Datum: 11-09-2017

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe plantseizoen. Hiermee wordt ook alles weer leverbaar wat direct uit de vollegrond komt. In onze webwinkel staat dat aangegeven door een zwarte letter W achter de maat.

Meer informatie over wortelgoed doet u door aan de rechterkant van de pagina op Wortelgoed te klikken, of door de volgende url te kopieren, en die in uw browser te plakken en op enter te drukken:

http://www.bomenzoeker.nl/service/wortelgoed

Elk jaar laten we de start afhangen van het klimaat en wat de natuur doet. We kunnen immers pas beginnen met rooien van wortelgoed en kluiten als het blad van de bomen af is.
Zolang er nog teveel groei en verdamping is moeten we wachten. Als alles goed is afgehard, de groei stilstaat en zoveel mogelijk al het blad er vanaf is gevallen kunnen we beginnen.

Dit jaar is de herfst tot nu toe vochtig en relatief warm. De groei gaat daardoor veel langer door dan normaal en op dit moment is de verwachting dat de vollegrondshandel van start kan gaan vanaf de laatste week oktober, of de eerste week november.

Planten die in pot gekweekt zijn verkopen we uiteraard altijd, die kunt u 12 maanden per jaar inplanten met een voorkeur voor de herfst en winter.